AVÍS LEGAL

POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. amb CIF A08073710, és una societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Fulla 1087, Foli 51, Volum 587, Llibre 39, Secció 3. Aquesta societat és titular del nom de domini  www.tanatoriteia.cat i www.pfb-serveisfuneraris.com

Adreça:
Camí del Tanatori, s/n
(08916) Badalona
Tel. 934 970 497
Email: info@pfb-serveisfuneraris.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 • L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que ho utilitzarà conforme al present avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
 • La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.
 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2016, POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A., tanatoriteia.cat i pfb-serveisfunerari.com Tots els drets reservats.

 • Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. o de tercers que han autoritzat el seu ús a POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A., quedant expressament prohibida l’explotació sense l’autorització de POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A.
 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.
 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, a qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix a qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. no serà responsable en cas que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapin del control de POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.
 • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d’utilitzar-los és responsabilitat d’aquests últims.
 • Cap informació accessible a través d’aquest lloc web podrà ser considerada un consell mèdic o prescripció facultativa, declinant POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. tota responsabilitat per qualsevol tipus de conseqüències directament o indirectament relacionades amb les accions o omissions que pugui tenir l’usuari en funció de la interpretació d’aquesta informació.
 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
 • POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola.
 • Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i POMPAS FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. ambdues parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Badalona, Espanya.

 

PFB-logo