• pfb serveis funeraris

Confiança, professionalitat i compromís

PFB Serveis Funeraris de Badalona neix amb la missió d’acompanyar-lo i ajudar-lo ens els moments més difícils.

Ens hem especialitzat en la prestació de serveis funeraris: ens ocupem de totes les gestions i detalls que una família pugui necessitar per donar el seu últim adéu a un ésser estimat.

Som una organització flexible: la nostra flexibilitat permet adaptar-nos a totes les seves necessitats. Estem oberts als seus suggeriments i li assegurem una atenció personalitzada i professional.

El valor que realment ens distingeix és el nostre personal, l’actiu més important de PFB Serveis Funeraris: un equip humà, compromès, experimentat i professional que està preparat per ajudar-lo en tot el que necessiti.

PFB Equipo
pfb serveis funeraris

Garantia de qualitat

Cada família és única i, per tant, mereix la nostra màxima comprensió, sensibilitat i professionalitat, des del respecte, la personalització i la màxima atenció pels detalls. Les nostres instal·lacions estan pensades per oferir la màxima tranquil·litat i perquè l‘’estada sigui la més còmoda possible.

Per nosaltres, la formació contínua i el compromís amb la societat han estat dos dels pilars bàsics de la nostra professionalitat en l’atenció a les famílies

Des de 2004, comptem amb la certificació ISO 9001 que avala la nostra gestió de qualitat i excel·lència del nostre servei. Som, a més a més, un referent a nivell europeu en el tractament dels difunts.